Касови апарати, фискални устройства, консумативи и поддръжка с отлично качество на топ цени

Нашата Безплатна Дистанционна помощ(support),с грижа за Вас!

Ние сме на пазара вече, повече от 10 години. През този период имахме възможност да наблюдаваме за нуждите на нашите клиенти, да изслушаме препоръките и да се опитаме да направим много по - ефективно и лесно използването на продуктите, които предлагаме. Това ни доведе до решението да предложим  на клиентите си помощ (support) по телефона, за всичко свързано с фискалните устройства (Касови апарати).

Когато сключите гаранционен или абонаментен договор с нас, за фискално устройство, освен задължителните точки (абонамент СИМ карта, връзка с НАП и т.н.), ние Ви даваме възможност да се възползвате  и от допълнителна услуга, без да увеличаваме общата сума на таксата, която се заплаща. Тази услуга е помощ или още наричана “support” по телефона, с която целим да улесним използването на устройството в процеса Ви на работа и спазването на всички изисквания в наредба Н18. Вече предлагаме и възможността да задавате  вашите въпроси през “Viber”. Можете да ни пращате снимки или видео съобщения на проблемите, които имате при използване на вашето устройство.

Често срещани въпроси, които задавате към нас, и  на които отговаряме с готовност:

  • Как се пуска Касов бон?
  • Как се прави Сторно операция през Касов апарат?
  • Ка се пуска месечен отчет?
  • Как се пуска Годишен отчет?
  • Задължително ли е ръчното пускане на дневен отчет?

И още много други въпроси, както и индивидуални промени, грешки или повреди. Всичко това получавате бързо и професионално, в работни дни от 10:00 до 19:00 часа. Става излишно заучаването на упътвания или справки, които се изискват от НАП.

Доверете ни се! Нека участваме и помагаме в стартирането и развитието на Вашият бизнес!

Имате нужда от одобрени касови апарати или други фискални устройства с отлично качество?

Нашите консултанти ще Ви помогнат да направите най-добрия избор.

Обадете ни се