Касови апарати, фискални устройства, консумативи и поддръжка с отлично качество на топ цени

ДИСТАНЦИОННО ПОДНОВЯВАНЕ - ФИСКАЛНИ УСТРОЙСТВА(КАСОВ АПАРАТ)

  Задължителните промени на фърмуера, както вече знаем, се случиха още през 2019 г. Факт са одобренията от БИМ за тези промени,  на всички устройства (касови апарати), които вече имат разрешително за експлоатация и работят. Тези промени включват и възможност за достъп на производителите на фискалните устройства до фърмуера им, дистанционно. Това се случва, чрез използване на втория комуникационен канал на SIM-картата.  През първия канал се осъществява комуникацията с НАП.

Което ще рече, че по определен и одобрен от БИМ начин ще могат да бъдат променяни версиите на фърмуера, след одобрението им от БИМ, дистанционно. Което пък, ще даде възможност устройствата да не напускат  търговския обект.

Дистанционно ще могат да се случат още други промени, една от тях е и подновяването на абонаментния договор на Фискалното устройство.

 Разбира се, това е по желание, досегашните начини остават достъпни.

Дистанционното подновяване на абонаментен договор на Фискално устройство, се случва лесно, плащането на таксата е банково, като може да се варира дали да се плати онлайн или по друг начин.

Има нужда на синхронизация между устройството и НАП, след подновяване на СИМ картата за абонаментния договор, което се случва лесно и бързо.

Всички търговци, които имат кешови шплащания, могат да се възползват от тази нова услуга, като си спестят време и улеснят процеса. Защото устройството има няма да напусне търговския обект.

ЗА ВСИЧКИ НАШИ КЛИЕНТИ:

При нас може да се възползвате от Дистанционно подновяване, или да разберете всичко подробности около него. Обадете ни се или ни пишете!

 

Имате нужда от одобрени касови апарати или други фискални устройства с отлично качество?

Нашите консултанти ще Ви помогнат да направите най-добрия избор.

Обадете ни се